Boek | Foto-expositie | Lezingen | Workshops | Binnenkort: Onderwijsmethode
Hoe Kijkt Autisme
Boek Hoe Kijkt Autisme
Boek bestellen: Mail Ivo!


Het boek Hoe Kijkt Autisme is uit!

Het eerste exemplaar van het boek Hoe Kijkt Autisme van professioneel fotograaf Ivo Ketelaar is op 20 maart tijdens een one day pop-up fototentoonstelling op het ministerie van VWS in Den Haag overhandigd aan secretaris-generaal Erik Gerritsen. Het unieke boek toont mooie zwartwit foto's samen met bijbehorende korte teksten en geeft zo inzicht in de belevingswereld van mensen met autisme. Dit boek is bedoeld om mensen met en zonder autisme dichter bij elkaar te brengen en wederzijds begrip te vergroten. Het boek is vanaf vandaag overal te koop.

Erik Gerritsen: 'Ik ben onder de indruk hoe kunst kan werken om dingen inzichtelijk te maken.'


Ivo Ketelaar: 'Dit boek gaat om het tonen van beleving en emoties van mensen met autisme. Emoties waarvan wordt gezegd dat autisten die niet hebben. Die emoties zijn er wel degelijk, maar vaak zijn ze onzichtbaar voor de buitenwereld. Ik ga die emoties tonen in het boek Hoe Kijkt Autisme.'


Ivo Ketelaar Ivo Ketelaar is professioneel fotograaf, is 58 jaar en heeft zelf het syndroom van Asperger (een vorm van autisme).

Project Hoe Kijkt Autisme Het boek is onderdeel van het project Hoe Kijkt Autisme van Ivo Ketelaar. Het project biedt onder meer een rondreizende vaste en een popup foto-expositie. Daarnaast geeft Ivo lezingen en workshops. Vanaf vandaag is het boek Hoe Kijkt Autisme verkrijgbaar bij de online en reguliere boekhandels. Ook is het hier te bestellen.Tijdens de expositie en lezingen komt steeds vanuit bezoekers de vraag om een boek naar voren.
'Glasheldere sterke beelden en dito teksten. Fijn! Volgende stap: Bundel deze foto's in een boek!'


'Prachtig weergegeven. Heel herkenbaar. Tot tranen toe geroerd. Ik wil deze expositie aan iedereen uit mijn omgeving laten zien in de hoop dat zij mij beter kunnen begrijpen. Dank!'


'Een boek van deze expositie zou fijn zijn!'


Aan de realisatie van het boek 'Hoe Kijkt Autisme' wordt hard gewerkt. De inhoud is bijna gereed.

De financiering van dit boek loopt ook reeds, maar is nog niet afgerond. Kunt u of uw organisatie hierin een rol spelen, dan hoor ik dat graag.
Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen, meldt u zich dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Voor informatie hierover, bel 06-24519184 of mail even.
Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief
* indicates required


Uw gegevens gebruiken wij alleen voor de verzending van de nieuwsbrieven en worden niet aan derden verstrekt. Met uw aanmelding geeft u ons dan ook toestemming om u de nieuwsbrief te mailen naar het opgegeven emailadres. Zoals gezegd is dat gratis. Afmelden kunt u altijd. Op deze pagina of via de afmeldlink onder elke nieuwsbrief.

Hoe Kijkt Autisme gebruikt MailChimp om de nieuwsbrief te versturen. Uw gegevens worden dan ook opgeslagen in ons account bij MailChimp. Meer informatie over de Privacy, Terms en Cookie Statements van Mailchimp vindt u door op de desbetreffende links te klikken.
hoekijktautisme.nl | ivo@ivoketelaar.com | ivoketelaar.com | Twitter | Facebook | 06-24519184